Categorieën

Filter Products

Categorie

  • Merken  (1)

Merken

  •  Ecler (311)
  •  Visual Productions (15)
  •  Osram (31)
  •  CQ pro (11)
  •  Streamit (2)
  •  DTS (194)
  •  Barth Acoustic (14)
  •  CQ racks (38)
  •  Overige (67)

Prijs

  Search

Nieuws

Opendagen 30 & 31 Mei

In 2008 startte Henry Evers en Patrick Leijten een nieuw distributiebedrijf, Full AVL Distribution. De focus van het bedrijf is gericht op het verdelen van kwaliteitsmerken waarbij de toegevoegde waarden van de distributeur duidelijk aanwezig zijn: kennis, uitmuntende dealerondersteuning, snelheid en voorraad. Nu 10 jaar later zijn de kwaliteitsmerken die gevoerd worden nog altijd dezelfde als bij de start: Ecler, DTS Lighting en Visual Productions vormen al 10 jaar een geweldig team met hun Nederlandse partner. Hieruit blijkt dat de gekozen weg succesvol is en de waardering van klanten en leveranciers is dan ook groot. Uiteraard was dit niet mogelijk geweest zonder onze trouwe klanten en het team van geweldige collega’s.

Opendagen Woensdag 30 & Donderdag 31 Mei 2018 
Elke dag van 10 tot 10! 

Op de vertrouwde locatie aan de Kraaivenstraat 23-17 in Tilburg verdubbelde Full AVL recentelijk haar pand. Nog meer ruimte voor voorraad en een nieuwe moderne kantoortuin voor het complete team. Dit zorgt ervoor dat de groei die Full AVL doormaakt weer alle ruimte krijgt. Uiteraard willen we dit graag met u delen, onze showroom en de nieuwe ruimten zijn ingevuld met de nieuwste producten en natuurlijk ook enkele primeurs op audiovisueel- & verlichtingsgebied.

Programma:

SYNERGY 5 PROFILE Led movinghead.

Tijdens de opendagen zal DTS vertegenwoordigd zijn. Productspecialist Stefano Barbieri komt persoonlijk hun nieuwste movinghead presenteren. DTS SYNERGY 5 PROFILE heeft 4 gemotoriseerde messen en is voorzien van de unieke Dynamove FX engine, Virtual animation wheel en een super dikke 420W pure white LED engine voor een hoge lichtopbrengst. Ook de andere geweldige DTS producten zijn uiteraard te vinden bij Full AVL tijdens de opendagen.

Visual Productions applicatie demonstraties Solid-state lighting control

Namens Visual Productions zal Zoe Castle aanwezig zijn om alle ins en outs van het besturen van DMX verlichting aan u te laten zien d.m.v. diverse werkende applicatie voorbeelden.

Introductie presentatie nieuwe Ecler eMIMO1616

Ecler introduceerde tijdens de ISE2018 de eMIMO 1616. Deze digitale audio matrix is bedoeld voor de projecten waar eenvoudige audio routing gemaakt moet worden naar diverse zones. Geen complexe programmering, maar een snelle configuratie via een webbrowser en het systeem is "up and running".  Voor de gebruiker is er bediening via de optionele wandpanelen, maar ook via de gratis Ecler Pilot app kan in elke ruimte desgewenst worden gekozen voor volumeregeling en/of bronkeuze. Onze Sales Engineer Joep van Iersel kan u er alles over vertellen.  

Aanmelden als bezoeker: Reageer hier! 

< Terug
May 1,2018