Audioveteraan Hans Noijens versterkt het team van Full AVL.

Met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van pro-audio en 26 dienstjaren bij zijn laatste werkgever, was de pensioengerechtigde leeftijd voor Hans Noijens geen reden om achter de geraniums te gaan zitten. Hans is een bekende figuur binnen de AV-integratiemarkt waarin hij jarenlang actief was. Zijn nuchtere Brabantse aanpak, diepgaande kennis en voortdurende passie voor het audiovak waren dan ook bekend bij Patrick Leijten, de directeur van Full AVL Distribution.

Toen ik net van school kwam, begon ik bij dezelfde werkgever waar Hans werkzaam was.

Patrick Leijten

“Ik ken Hans al ongeveer 30 jaar. Toen ik net van school kwam, begon ik bij dezelfde werkgever waar Hans werkzaam was. Als monteur installeerde ik daar de luidsprekers die Hans verkocht. Onze wegen scheidden, en jaren later kwamen we elkaar als concurrenten in de markt tegen, altijd op een vriendschappelijke en prettige manier. Toen ik Hans onlangs weer tegenkwam en hoorde dat hij graag nog actief bezig wilde blijven in het vak, leek het me geweldig om na al die jaren weer samen te gaan werken.”

De werkwijze van Full AVL sluit goed aan bij mijn visie en manier van werken

Hans Noijens

Hans Noijens zelf zegt: “Pro-audio heeft me altijd geïnteresseerd, en met name het onderhouden van contacten in de markt heb ik altijd met veel plezier gedaan. Bij Full AVL kan ik deze activiteiten voortzetten. Patrick is een oude bekende en de werkwijze van Full AVL sluit goed aan bij mijn visie en manier van werken. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik de komende tijd met veel plezier Ecler-producten kan adviseren en ook aandacht kan besteden aan het bredere assortiment dat Full AVL aanbiedt.”

Wij wensen Hans veel plezier bij Full AVL en zijn verheugd over de ervaring en kennis die hij met zich meebrengt.

Ben je ook bekend met Hans en wil je contact met hem opnemen, dan kun je hem bereiken via h.noijens@fullavl.nl of bekijk zijn gegevens op onze contact pagina.