Ecler Commitment: 360º Kwaliteitsproces

Bij Ecler stellen we kwaliteit centraal in alles wat we doen. Kwaliteit in innovatie, kwaliteit in het product, kwaliteit in de klantenservice. De kwaliteit van Ecler is al jaren gebaseerd op 9 pijlers, waarvan de belangrijkste die is die de cyclus sluit: het luisteren naar onze klanten.

Stap 1: Ontwerp / Prototyping

Al tijdens de ontwerpfase komen creativiteit, passie en technische know-how samen om het product te ontwikkelen.

Stap 2: Leveranciersselectie

Naleven van de gedragscode, geen gebruik van verboden of milieuonvriendelijke stoffen bij de keuze van componenten en leveranciers is uiterst belangrijk voor ons.

Stap 3: Circuitinvoeging

Voor de assemblage van de printplaat zijn alle componenten gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze binnen de toleranties vallen die zijn gedefinieerd door onze technische afdeling.

Stap 4: Verificatie

Nadat het fabriceren van de printplaat is voltooid, worden alle circuits individueel en gedetailleerd gecontroleerd, inclusief een trillingstest, en vervolgens gemonteerd in het chassis.

Stap 5: Assemblage

Hier assembleren we het product met de grootste zorg en aandacht voor detail, waarbij we de afwerking en mechanische pasvorm van de hele assemblage controleren.

Stap 6: Functionele test

Alle geproduceerde producten worden gedurende 24 uur op netspanning aangesloten met behulp van werkingscycli om stressvolle omstandigheden te reproduceren. Hierdoor zijn we er zeker van dat ze klaar zijn voor de echte wereld.

Stap 7: Muzikale test

Onze specialisten controleren de audio-/videosignalen na "burn-in" om de volledige functionaliteit van het product te verifiëren.

Stap 8: Logistiek

Onze producten zijn klaar om individueel of op pallets wereldwijd te worden verzonden, met gerecycled kartonnen verpakkingen zonder porex, conform de ISTA-test die valpartijen en stoten simuleert.

Stap 9: Technische ondersteuning

Last but not least: het sluiten van de cirkel door naar onze klanten te luisteren en het creëren van een kwaliteitsproces van 360º.