Sowa

Afkomstig uit het hart van Scandinavië, staat SOWA sinds 2017 als een baken van Deense innovatie op het gebied van professionele draagbare batterijluidsprekers. Geboren uit een visie om de normen van draagbare luidsprekers te veranderen, heeft SOWA zorgvuldig zijn vlaggenschipproducten, de SOWA Pro en de SOWA Pro XL, ontworpen om een ongeëvenaarde ervaring te bieden.

De technologie

In de kern van de kracht van SOWA ligt de baanbrekende technologie om een foutloze draadloze transmissie te garanderen. Door gebruik te maken van een revolutionaire modulatievorm op 2,4 GHz, garandeert SOWA een snelle en standvastige verbinding. Door deze verbindingstechniek toe te passen kunnen er een ongelimiteerd aantal luidsprekers aan elkaar worden gekoppeld om synchroon te spelen.

Dankzij nauwkeurige kalibratie door B&O en SoundHub, garandeert de SOWA Pro en Pro XL uitzonderlijke audioprestaties over de hele linie.

SOWA maakt gebruik van Deens ontwikkelde en zeer efficiente Merus versterkers, hierdoor kan de batterijduur van 25 uur worden gegarandeerd. Daarnaast maakt SOWA gebruik van een 6″ woofer samen met een 30W dome tweeter die zijn ontwikkeld in Denemarken door SB Acoustics.

‘We aim to make professional audio accessible to everyone, everywhere. Thats why we blend the Danish design tradition cutting-edge audio technology with the ease-of-use of a home speaker for seamless audio experiences.’

SOWA