DTS Synergy 5 schittert bij Feadship Amsterdam

Met een enorm team van bedrijven en duizenden uren arbeid is er de afgelopen 5 jaar gewerkt aan de nieuwe scheepswerf van Feadship in Amsterdam. 16 mei jl. was het tijd om het resultaat te presenteren aan het grote publiek.

Niemand minder dan koningin Maxima opende deze vierde Feadship locatie. Het immense gebouw was voor deze gelegenheid omgedoopt tot één van de coolste feestlocaties van Amsterdam.  Er lag zelfs al een 88 meter lang jacht in aanbouw op zijn plaats, maar er was nog voldoende ruimte voor de ruim 2500 genodigden die bij deze opening aanwezig konden zijn.

Verantwoordelijk voor de organisatie was Vel’Or Graceful Events, een fullservice evenementenbureau dat streeft naar het overtreffen van verwachtingen. Voor de technische realisatie van deze bijzondere gelegenheid werd First Impression Audiovisueel ingeschakeld. Recentelijk breidde zij hun vloot movingheads verder uit met de DTS Synergy 5. Naast veel andere producten uit het DTS-assortiment werden 48 stuks Synergy 5 ingezet om de scheepswerf om te toveren naar een sfeervolle locatie. Het werd een avond vol entertainment en presentaties waarbij de spectaculaire verlichting zorgde voor een onvergetelijke show.