Rots maatwerk neemt 2000ste DTS DIVE in ontvangst.

Rots Maatwerk realiseert al meer dan 15 jaar bijzondere projecten voor de buitenruimte in Nederland maar ook ver daarbuiten. Gespecialiseerd in het realiseren van maatwerkprojecten van natuursteen, staal, hout en glas in openbare ruimte. Daarnaast zijn zij marktleider op het gebied van Fonteinen en waterkunstwerken in Nederland.

Sector

De kracht van Rots Maatwerk zit hem in het feit dat zij alle projecten Turn-key aanbieden. Hiermee ontzorgen zij de opdrachtgever en houden de kwaliteit geheel in eigen hand.

Sinds een aantal jaren maakt Rots gebruik van DTS ledverlichting voor hun projecten.  Voor de water(kunst)werken gebeurt dat natuurlijk met onderwaterverlichting. DTS biedt hiervoor een hoogwaardig product wat past bij het DNA van Rots maatwerk, duurzame kwaliteit met een hoog afwerkingsniveau.

Deze week bereikte het aantal DTS DIVE onderwaterarmaturen die Rots in hun projecten verwerkte een prachtig aantal. 1999 DIVE’s gingen door de handen van de monteurs van Rots. Rede voor Patrick Leijten van Full AVL Distribution om de 2000ste DIVE persoonlijk te gaan overhandigen aan Hugo Rots, directeur en eigenaar van Rots maatwerk. Onder toeziend oog van het gehele Rots team, wat inmiddels de 30 personen is gepasseerd,  nam Hugo met trots de tot een bokaal aangepaste DIVE in ontvangst.

Full AVL feliciteert Hugo met zijn team met deze geweldige prestatie, en we hopen onze samenwerking nog lang op deze professionele en prettige wijze voort te zetten.