Spetterende ledverlichting in Tilburg

Het door Koningsdag inmiddels bekendste deel van Tilburg, De Spoorzone, heeft een prachtige eyecatcher gekregen. Bezoekers die in Tilburg arriveren via het centraal station worden bij aankomst welkom geheten door een fontein met maar liefst 45 waterstralen die uit de vloer van het Burgemeester Stekelenburgplein omhoog schieten.

Sector

Merken

In de avonduren worden deze stralen verlicht door warm-witte ledverlichting wat een schitterend effect geeft en een warm welkom biedt aan de bezoekers van het plein, op dit voormalig rangeerterrein met diverse monumentale gebouwen die herinneren aan de tijd dat hier treinen werden gerepareerd.

Als Tilburgs bedrijf is Full AVL Distribution trots om een bijdrage te hebben geleverd aan dit prachtige stuk techniek wat volledig is uitgevoerd door Rots Maatwerk, specialisten in het bouwen van o.a. waterkunstwerken in openbare ruimten. Full AVL is al sinds jaar en dag exclusief distributeur van het Italiaanse DTS Lighting, gespecialiseerd in verlichting voor o.a. architectuur, themaparken, theater en podia, ledproducten die je in heel Nederland veelvoudig tegenkomt, en nu dus ook in Tilburg, de thuishaven van Full AVL Distribution B.V.