Eclernet Manager Tutorials

Geluid
Jim Cloots

Ben je nieuw met de Netmanager producten van Ecler en wil je meer te weten komen over alle mogelijkheden? Of werk je misschien al met deze producten maar wil je graag nog meer uit je systeem kunnen halen door functies in de software optimaal te benutten? Bekijk dan nu onze EclerNet manager tutorial video’s!

In deze reeks, bestaande uit 8 korte video tutorials, nemen we je vanaf de basis mee in de EclerNet manager software om je zo de belangrijkste functies en mogelijkheden binnen dit pakket te laten zien. Ook gaan we dieper in op specifieke onderwerpen en configuraties in de software om op deze manier het meeste uit je EclerNet hardware te halen.

Deel 1: ENM Software

In deze video geven we je een indruk van hoe de EclerNet manager software is opgebouwd, wat de mogelijkheden zijn in combinatie met de hardware van Ecler en hoe het configureren van deze hardware eruitziet.

Deel 2: Software en firmware downloaden

In deze video laten we zien hoe en waar de EclerNet manager software en firmware te downloaden is, en hoe Ecler hiermee omgaat. Ook kom je te weten hoe je de hardware klaarmaakt voor configuratie en gebruik.

Deel 3: ENM online en offline hardware

In deze video leggen we uit hoe je offline hardware kunt toevoegen om deze vervolgens in projectvorm te kunnen configureren. We laten je ook zien hoe je online hardware kunt koppelen aan een vooraf offline geconfigureerd project device.

Deel 4: MIMO 88 inputs en outputs

In deze video laten we je zien hoe je de inputs en outputs in een MIMO88 configureert. Ook laten we zien hoe je grafische equaliser instellingen kunt im- en exporteren.

Deel 5: MIMO 88 matrix

In deze video laten we je zien hoe je het matrix gedeelte in een MIMO88 inricht. We kijken naar de routing van in- naar output met daartussen de matrix en leggen je uit welke verschillende groepen er zijn en hoe je deze kunt gebruiken.

Deel 6: MIMO 88 remotes

In deze video laten we je zien wat remotes zijn en waarvoor je ze gebruikt, ook leggen we alles uit over de carousels in de MIMO en hoe je deze gebruikt.

Deel 7: User control panels

Een user control panel is een grafische omgeving welke geheel naar eigen smaak en wens te ontwerpen is voor gebruik met het WPNETTOUCH screen van Ecler of je Tablet. In deze video laten we je zien hoe je deze omgeving vormgeeft met behulp van de verschillende grafische elementen.

Deel 8: WPNET4KV

In deze video laten we je zien hoe je de WPNET4KV wandcontroller toevoegt aan je ENM project en hoe je deze vervolgens configureert voor gebruik in combinatie met een MIMO digitale matrix.