DTS Synergy 5 laat levenslied sterren schitteren

Het Festival van het Levenslied is een gratis toegankelijk 2-daags Nederlandstalig muziekevenement. Twee dagen per jaar mag iedereen genieten van het Nederlandstalige Levenslied in de binnenstad van Tilburg.

Het Festival van het Levenslied is door de jaren heen zeer populair geworden voor mensen in Tilburg en van ver buiten de stad. Het werd in 1990 voor de eerste keer georganiseerd en is door de jaren heen uitgegroeid tot het grootste gratis festival van het Nederlandse lied in ons land.

Tijdens de 2019 editie was First Impression Audiovisueel wederom verantwoordelijk voor de complete invulling van geluids-, video- en verlichtingstechniek. Recentelijk investeerde First Impression in een flinke vloot nieuwe bewegende schijnwerpers van DTS. Waaronder 48 stuks DTS Synergy 5 Profile waarvan een groot aantal is ingezet op het enorme openluchtpodium van Festival van het Levenslied.

Synergy 5 Profile is een 420W led-schijnwerper, met zijn zeer hoge efficiëntie levert hij tot 49.900 lux op 5 meter afstand.  Een volledig pakket aan effecten zorgt voor een brede inzetbaarheid als beam en spot. Daarnaast beschikt Synergy 5 Profile over een messenpakket wat hem ook zeer geschikt maakt voor het belichten van podia tijdens evenementen en theaterproducties.

De organisatie van Festival van het Levenslied kijkt terug op een zeer succesvolle 2019 editie. “Het zag er schitterend uit, ongelooflijk wat de hedendaagse techniek toevoegt aan ons evenement. Daarnaast sluit het perfect aan bij onze doelstelling om een duurzaam evenement te organiseren”

Foto’s: Jules van Iperen