HEBO Kozijnen

HEBO Kozijnen heeft een schitterend Experience Center gerealiseerd. Diverse belevingsruimtes, een prachtige kantooromgeving met sfeervolle kantine, ontspanningsruimtes en een volwaardige bioscoop in een huiselijke entourage. Vanzelfsprekend spelen audiovisuele middelen een grote rol bij het creëren van de juiste beleving en merkpositionering. C&S Audiovisueel is deze uitdaging met veel enthousiasme aangegaan. Met een creatieve blik en een flinke dosis technische kennis zorgde zij voor een geweldig eindresultaat op AV gebied.

Sector

Merken

Het resultaat is dan iets om trots op te zijn. Zo is er een volledig uitgeruste en geautomatiseerde bioscoop opgeleverd. Er is separaat bedienbare achtergrondmuziek in elke ruimte van het pand en er zijn strakke videowalls geïnstalleerd, met een eenvoudig content-beheersysteem.

In het HEBO-belevingscentrum komen Ecler producten geweldig tot hun recht

Full AVL adviseerde en leverde aan C&S Audiovisueel Ecler audio- en videoproducten, die geïntegreerd in de IT-omgeving eenvoudig en flexibel toegepast zijn. Ecler, bekend van professionele audioapparatuur, heeft sinds enkele jaren ook een uitgebreid pakket video-distributieproducten die naadloos aansluiten bij de audioproducten van Ecler. Samen met de centrale bediening via een touchscreen en op een handige smartphone-app, is AV-apparatuur overal snel en makkelijk te bedienen. In het HEBO belevingscentrum komen deze Ecler producten geweldig tot hun recht en zorgen dagelijks dat alle schermen de juiste boodschap tonen en dat klanten en personeel kunnen genieten van passende achtergrondmuziek.