Hotel Nassau Breda

Hotel Nassau Breda is een unieke hotelbelevenis op historische katholieke bodem waar vroeger sober geleefd werd. Dit vormt een prachtig contrast met de aanwezige luxueuze services en faciliteiten. De gasten komen naar Hotel Nassau Breda niet alleen om te slapen, maar zullen hier ook dromen beleven.

Hemelse kamers, een prachtige ambiance, zondige feesten, engelachtige bediening en een culinair heiligdom met de toepasselijke naam “Liefdegesticht”. Hotel Nassau Breda is van oorsprong een uitgebreid complex van diverse rijksmonumenten in één van de oudste straten van Breda. Ontdek de historie van deze bijzondere locatie. Hotel Nassau Breda brengt haar gasten continu in verleiding om te genieten van het beste wat het hiernumaals te bieden heeft.

Xenox Music & Media ontwierp, leverde en programmeerde de volledige geluidsinstallatie in dit luxueuze 5-sterren hotel. Er is gekozen voor een 16 zone Ecler installatie die middels diverse lokale bedientableaus en touchscreens bediend kan worden. Audeo 103 en Audeo 106 luidsprekers passen met hun Giugiaro design naadloos in de mix van authentieke en moderne elementen. Voor het restaurant is gekozen voor de stijlvolle en perfect klinkende IC6 inbouwluidsprekers. Alle geplaatste versterkers zijn energiezuinig en gaan automatisch op stand-by, hierdoor heeft hotelpersoneel geen omkijken naar deze installatie en kunnen zij 24/7 beschikken over de stijlvolle geselecteerde muziek van het Xenox Music Media Systeem.