Grand Hotel Voncken

Aan de rand van het centrum van het bruisende Valkenburg aan de Geul vind je Grand Hotel Voncken, een stijlvol hotel dat al meer dan 125 jaar wordt gerund door dezelfde familie.
Door zijn ligging is dit hotel de ideale uitvalbasis voor een bezoekje aan dit leuke stadje waar je op bourgondische wijze kunt genieten van alles wat ‘’het zonnige Zuiden’’ je te bieden heeft.
Na een dag struinen door het pittoreske centrum van Valkenburg aan de Geul, kun je heerlijk en geheel in stijl overnachten in één van de prachtige hotelkamers of luxe suites van het hotel.

Sector

Merken

Buiten de mogelijkheden om stijlvol te overnachten biedt Grand Hotel Voncken ook de mogelijkheid om te genieten van een heerlijk ontbijt, gewoon een drankje of een complete lunch in Restobar Sparcks.

Toe aan een goed verzorgd diner aan het einde van de dag?.. laat jezelf dan verwennen door de authentieke gerechten in het restaurant van Grand Hotel Voncken.

Om de beleving binnen dit hotel op hetzelfde niveau muzikaal te kunnen ondersteunen, verzorgde Verjans AV onlangs een compleet vernieuwde Ecler geluidsinstallatie waarbij gebruik is gemaakt van onder andere luidsprekers uit de Arqis en Emotus serie en Ecler versterkers.
Voor het afzonderlijk kunnen regelen van de verschillende zones is gekozen voor het plaatsen van een eSAM603 zonemixer.