Zero Ohm technologie bij Swim to Fight Cancer

Swim to Fight Cancer is in 2014 ontstaan: Zwemmen in een stad, in de grachten, waarbij deelnemers en teams zoveel mogelijk donaties ophalen voor onderzoek naar kanker. Een mooi initiatief dat de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een succesvol evenement dat door heel Nederland georganiseerd wordt.

Zondag 1 september was het de beurt aan Breda, die dit evenement voor de eerste keer mocht verwelkomen.  575 deelnemers namen een duik in het koude water om daarmee hun sponsorgelden bij elkaar te zwemmen.  De fans stonden op de kade waar ze werden voorzien van muziek, verslaggeving en natuurlijk bemoedigende woorden van de diverse sprekers.

Gotcha Audiovisueel was verantwoordelijk voor de complete audio-techniek achter het evenement. Toen eigenaar Harry Broers enkele maanden geleden in aanraking kwam met de techniek van Zero Ohm wist hij het meteen, dit is de ideale oplossing voor een evenement als Swim to Fight Cancer. De lange kades moesten over de volledige lengte worden voorzien van muziek- en spraakversterking.  Lange lengtes bekabeling en vele luidsprekers zouden zorgen voor meerdere versterkers die op verschillende locaties geplaatst moesten worden.  Zero Ohm bracht hier een oplossing.  Het praktisch onbeperkt doorlussen van luidsprekers op één enkele versterker, zonder verlies van audiokwaliteit, dat is wat je wil in dit soort situaties.  Zero Ohm heeft dit mogelijk gemaakt!

Harry Broers en zijn team kijken met trots terug op het evenement, wat naast een technische overwinning ook een succes was in het belang van onderzoek naar kanker.

Meer info over Zero Ohm

Meer info over Gotcha

Meer info over Swim to Fight Cancer

Foto’s: Egon Zitter