Ecler

Ecler is een bekend merk in de audiowereld dat gespecialiseerd is in de productie van professionele audioapparatuur. Het bedrijf werd opgericht in 1965 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd in de industrie. Met Ecler bieden we een sterk en compleet assortiment aan oplossingen voor vaste audio en video installaties.

Over Ecler

Ecler is een Spaans audiobedrijf dat werd opgericht in 1965 in Barcelona, Spanje. Het begon als een klein familiebedrijf, opgericht door Josep Sala Garriga, dat zich aanvankelijk richtte op de productie van elektronische componenten.

In de jaren 70 begon Ecler zich te specialiseren in de productie van professionele audioapparatuur, zoals mengpanelen en versterkers. Het bedrijf won snel aan populariteit in Spanje en breidde zijn aanwezigheid uit naar andere Europese landen.

In de jaren 80 en 90 bleef Ecler groeien en ontwikkelen. Ze introduceerden innovatieve producten en technologieën die hen hielpen een sterke positie in de professionele audiowereld te verwerven.

We constantly creating new products and software listening to the market's requirements

Ecler

Met de opkomst van digitale audiotechnologieën in de jaren 2000 paste Ecler zich aan en begon geavanceerde digitale matrixen en versterkers te produceren. Ze stonden bekend om hun gebruiksvriendelijke interface en hoogwaardige geluidsprestaties.

Op de dag van vandaag is het de missie van Ecler om marktleider te zijn in de audiovisuele markt door het ontwikkelen van audio en video oplossingen die garant staan voor innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Hierdoor is Ecler sterk vertegenwoordigd in marktsegmenten zoals retail, hospitality, corporate, Sport & welness, leisure, education en Houses of worship.

Duurzaamheid combineren met kwaliteit is één van de belangrijkste kernwaardes van Ecler, zo is het bedrijf volledig ISO14001 gecertificeerd en worden alle producten voor het verlaten van de fabriek 100% getest.

Being sustainable is in our DNA

Ecler