NAC Breda

Gotcha is al ongeveer 15 jaar betrokken bij de voetbalclub NAC uit Breda. Als AV-partner zijn zij verantwoordelijk voor presentaties en audiovisuele vraagstukken tijdens zakelijke evenementen bij NAC. Samen met NAC en een aantal andere ondernemers is Gotcha jaren geleden nauw betrokken geweest bij de oprichting van de young business club. Talkshows, congressen, NAC-feestavonden en NAC-livestreams zijn enkele voorbeelden van evenementen waarbij Gotcha betrokken was.

Sector

Merken

In het stadion werden de NAC Business Lounges ingericht en voorzien van een Ecler-audiosysteem. Recentelijk is daar de NAC Boardroom bijgekomen, een ruimte met uitzicht over het veld waar naast vergaderingen ook regelmatig overwinningen op de tegenstander worden gevierd. Hier heeft Gotcha een prachtige nieuwe audiovisuele installatie geïnstalleerd. Gotcha is al sinds jaar en dag Ecler-dealer en sinds enkele jaren ook Ecler Premium Partner. Voor deze installatie koos men voor de nieuwste luidsprekers van Ecler, de Nimbo 24. Deze high-end luidsprekers zijn speciaal ontwikkeld voor de veeleisende gebruiker. Een subliem audiobeeld met een stevige laagweergave maken de Nimbo 24 de ideale luidsprekers voor ruimtes waar muziekweergave en spraak op hogere volumes gewenst zijn. Daarnaast zijn deze luidsprekers ook nog eens een streling voor het oog, met hun ronde vormen en hoogglans gouden afwerking zijn ze een waar pronkstuk.

Ecler zal als ons A-merk altijd opgesteld worden als betrouwbare basisspeler

Harry Broers - Gotcha AV

“We wensen NAC veel plezier en succesvolle wedstrijden toe,” aldus Harry Broers, eigenaar van Gotcha AV. “Samen met NAC gaan we ook de komende jaren weer vele mooie evenementen faciliteren en zal Ecler als ons A-merk altijd opgesteld worden als betrouwbare basisspeler in de AV-installaties van NAC.”

Meer info over NAC
www.nac.nl
Meer info Gotcha
www.gotcha.nl
Meer info over Ecler
www.ecler.com