ProLights

In 2001 begon Prolights als fabrikant van video- en verlichtingsproducten met een sterke focus op de event-, entertainment-, studio- en theaterwereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Italiaanse Minturno waar het bedrijf hun indrukwekkende showroom, R&D afdeling en het enorme Europese magazijn huisvest.

ProLights producten zijn ontworpen om een oplossing te bieden voor iedere creatieve uitdaging, gebaseerd op de wereldwijde feedback van ontwerpers, operators en technici. De filosofie achter elk product is om een oplossing te leveren die inspireert en de verwachtingen overtreft.

Over Prolights

ProLights is de professionele verlichtingsafdeling van Music & Lights S.r.l., een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van technologieën voor de showindustrie.

Het merk ProLights werd opgericht in 2001 met een focus op het ontwerpen en fabriceren van professionele verlichtings- en videoproducten voor de entertainment-, evenementen-, broadcast- en installatiemarkten.

ProLights heeft zijn hoofdkantoor in Minturno, Italië, waar zowel de commerciële, operationele als R&D van het bedrijf gevestigd zijn.

ProLights blijft gestaag groeien in alle sectoren, waarbij de producten te vinden zijn op podia en in studio’s over de hele wereld. Oprichter Franco Sorabella en zijn zoon Fabio zijn beiden actief betrokken bij de dagelijkse bedrijfsvoering en de ontwikkeling van het productassortiment.

Our mission is to listen to our customers and deliver to them outstanding products that improve their creative and technical experience

ProLights

Over Music & Lights

Geboren door passie

Oprichter Franko Sorabella startte het bedrijf door een behoefte aan betaalbare kwaliteitsproducten die andere producenten niet konden vervullen. Samen met zijn zoon Fabio zijn ze beiden nog altijd dagelijks actief binnen het familiebedrijf. Met een sterke focus op techniek en een enorme ervaring en kennis van de entertainmentmarkt, zorgden zij voor een sterke groei van het bedrijf. Het verleden van een eigen AV-verhuurbedrijf geeft ze de passie en kennis die nodig is in deze snel ontwikkelende markt. Met als gevolg het inmiddels uitgebreide portfolio van professionele producten.

We work closely with designers, engineers, artists, architects and installers; our passion is to work with anyone who has a vision and wants to channel this through technology

ProLights

Innovatie en Italiaans design

Prolights staat garant voor producten die uitblinken in kwaliteit en prestatie op een zeer concurrerend prijspeil. De combinatie van een Italiaanse R&D afdeling en productielocaties verdeeld over de wereld, zorgt voor producten die hun waarde bewijzen in de meest professionele toepassingen. Van theater tot studio en van museum tot poppodium, Prolights heeft een groot portfolio met passende producten voor deze markten.

Kennis en kwaliteit

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Full AVL heeft als Nederlandse distributeur een ruim assortiment van het productenpakket direct beschikbaar voor demonstraties of testopstellingen. Heb je behoefte aan advies? Onze specialisten beantwoorden graag je vragen of nemen de tijd voor een vrijblijvend gesprek. Prolights en Full AVL, waar kennis en kwaliteit samenkomen.

We are team ProLights