Unlimited Studio’s krijgen upgrade met Prolights ECL Panels 

Met de bouw van een 2e studio bij Unlimited Vision & Sound in Rosmalen, ontstond er een grotere behoefte aan professionele studioverlichting. “De huidige armaturen kwamen net dat stukje tekort wat het echt mooi maakt en worden ondertussen ook weer regelmatig op locatie gebruikt”. Volgens eigenaar Pascal van Engelen. 

Johan Meerman, een ervaren specialist in studiotechniek, organiseerde namens Unlimited een test waarbij de ECL panels stevig aan de tand werden gevoeld. “De Prolights ECL panels geven een hoogwaardige lichtkwaliteit met uitmuntende kleurweergave. Ook de output en bouwkwaliteit van deze softlights was onderscheidend t.o.v. de concurrentie” volgens Johan.

De Prolights ECL panels geven een hoogwaardige lichtkwaliteit met uitmuntende kleurweergave

Pascal vult aan: “Daarnaast is er ook voldoende beschikbaarheid bij collega verhuurbedrijven voor cross-rental, daarom hebben we de keuze gemaakt om Studio 2 te voorzien van Prolights ECL Panel TWCJr. Met Studio 2 zijn we helemaal klaar om onze klanten de komende maanden te ontvangen voor een live uitzending, webinar of online event in een (Corona) veilige omgeving”.

Marijn Maas was namens Full AVL verantwoordelijk voor het juiste advies, de tijdsdruk zorgde ervoor dat er snel geschakeld moest worden. Snelheid en flexibiliteit is het team van Full AVL niet vreemd, een groot voordeel was dat Full AVL direct uit het magazijn in Tilburg kon leveren. Naast de ECL panels Leverde Full AVL ook alle benodigde accessoires zoals flightcases, barndoors en snapbags.

Mocht je meer willen weten over de studio mogelijkheden bij Unlimited Vision & Sound, neem dan snel contact met ze op: https://www.unlimited.nl