A. Vogel experience

Verscholen in de Veluwse bossen van Landgoed Zwaluwenburg liggen de A.Vogel tuinen met talloze heilzame kruiden en planten. Het is dé plek voor een gezellig en gezond dagje uit midden in de natuur. Onze partner Verel uit 's-Hertogenbosch bouwde hier aan een gloednieuw experience center.

Midden in de Veluwse bossen vindt je de tuinen van A. Vogel, hier groeien de heilzame planten en kruiden die de basis vormen van de natuurlijke producten. In 2022 is er op deze plek door onze partner Verel uit ‘s-Hertogenbosch hard gewerkt aan een gloednieuw experience center waar iedereen de kennis en fascinatie voor gezondheid en natuur van A. Vogel kan ervaren.

Door het toepassen van de nieuwste audiovisuele technieken worden de zintuigen van de bezoekers maximaal geprikkeld, bij Full AVL kunnen we terecht voor de juiste producten en een goed stukje advies.

Jaimy ter Borg | Verel

Wanneer je een bezoek brengt aan het A. Vogel experience center beleef je een unieke 5d experience waarbij je aan de hand van audio , video, geur en gevoel op een interactieve manier wordt meegenomen in het complete proces vanaf het zaadje tot het uiteindelijke product voor de consument.

Verel heeft voor de aansturing van de av installatie gebruik gemaakt van een compleet EclerNet manager systeem waarmee niet alleen audio en video maar ook verlichting wordt aangestuurd. Op deze manier heeft de gebruiker geen zorgen over het systeem omdat de installatie volledig automatisch wordt aangestuurd. Is er toch de wens om handmatig een andere indeling van de experience te gebruiken kan dit gemakkelijk worden gerealiseerd door één druk op het touchscreen.

Voor de weergave van de achtergrondmuziek en geluiden is gekozen voor het draadloze WiSpeak systeem van Ecler. Omdat de luidsprekers gemakkelijk en draadloos in de spanningsrails toe te passen zijn en ook nog eens helemaal passen bij het design van de verlichting was dit voor ons de juiste keuze.