De Kompaen Roosendaal

Genieten van een drankje terwijl je omgeven wordt door de glorie van het oude industriële Roosendaal, dat kan sinds kort in het gloednieuwe proeflokaal De Kompaen midden op de Roosendaalse markt.
Onze partner Forstage uit Oud Gastel installeerde hier een complete Ecler installatie waaraan werkelijk niets ontbreekt!

Sector

Merken

Vanaf het moment dat je bij Proeflokaal De Kompaen naar binnen stapt lijkt de tijd van toen weer even helemaal terug. Van de oude stationsklok aan het plafond tot een oud destilleerapparaat uit de Wenneker destilleerderij, letterlijk alles ademt de inmiddels vergane Roosendaalse industrie, welke nu op een hele mooie manier weer een plek krijgt in het hartje van het centrum.

Neem bijvoorbeeld plaats aan één van de stamtafels waarin allerlei oude foto’s, spullen en zelfs munten zijn vastgelegd, of nestel jezelf in één van de karakteristieke zit lounges waar onder het genot van een lekker drankje de Vliettocht van 1956 op een oude zwart-wit tv aan je voorbij trekt.
De bedoeling is om op deze manier een stukje Roosendaalse geschiedenis terug te geven aan de stad en deze door zowel jong als oud te laten herbeleven.

Met de audio installaties van Ecler zijn we in staat om te voldoen aan de beste geluidskwaliteit in combinatie met een uiterlijk en bedieningsgemak wat naadloos aansluit op de wensen van de klant

Martijn van Ginneken | Forstage

Onze partner Forstage uit Oud Gastel kreeg de mooie opdracht om deze gloednieuwe horecazaak te voorzien van een compleet audiosysteem.
Dit systeem moest geschikt zijn voor het weergeven van achtergrondmuziek maar ook de kwaliteit en power aan boord hebben om een DJ in te kunnen prikken en een feestje te kunnen bouwen.
Hierbij is gekozen voor het gebruik van Ecler Arqis 205i luidsprekers in combinatie met de Emotus serie voor een gebalanceerd klankprofiel door de gehele zaak.
Het geheel is gemakkelijk aan te sturen middels de op maat ontworpen grafische user interface op het EclerNet manager touchscreen.