Carlton Oasis Hotel Spijkenisse

Een groene oase van rust, op een plek waar je dat niet meteen verwacht. Carlton Oasis in Spijkenisse is een 4-sterrenhotel van contrasten. Tussen de hectiek van stad en industrie en de kalmte van het groene Voorne-Putten. Iedereen doet hier zijn eigen ding, op zijn eigen tempo, wat een unieke energie geeft. Dit komt voort uit de unieke faciliteiten en het zorgzame personeel dat graag voor je klaarstaat. Of je nu komt om te ontspannen, te vieren, te vergaderen, of voor een langdurig zakelijk verblijf, Carlton Oasis verwelkomt je met open armen.

Merken

Bij deze brede marktbenadering hoort ook een unieke audiobeleving. Daarom heeft Carlton Hotel besloten om de gastenervaring naar een hoger niveau te tillen. In een wereld waar elk detail telt, hebben we het genoegen gehad om een revolutie in geluidsbeleving te introduceren, mogelijk gemaakt door de nieuwste technologie van Ecler.

CT-AV, dé audiovisuele inrichters en al lange tijd Ecler Premium Partner, hebben deze revolutie mogelijk gemaakt. Met trots waren zij één van de eersten die gebruik maakten van de nieuwste innovatieve versterker van Ecler, VIDA! Een meesterwerk van geluidstechniek, ontworpen om elke noot met ongekende zuiverheid te leveren. De bediening vindt plaats via een geavanceerd 10-inch Ecler touchscreen bedieningspaneel, dat elegantie combineert met gebruiksgemak. Dit stelt de gebruiker in staat om de perfecte sfeer te creëren, aangepast aan elk moment van de dag.

Het volledig gerenoveerde restaurant Roam heeft een compleet nieuw ontwerp en een prachtig interieur gekregen. Het unieke plafond, verfraaid met hangende akoestische panelen, vereiste een bijzondere benadering van geluidsverspreiding. CT-AV koos voor de Ecler VIC6X inbouwluidsprekers, speciaal ontworpen met een gesloten achterkant waardoor toepassing in een open ruimte mogelijk is. Deze keuze zorgt ervoor dat de optimale geluidsdruk op bijna elke plaats in het restaurant aanwezig is en een consistent geluidbeeld geeft. Het resultaat is een zuivere, onvervalste geluidservaring die naadloos samensmelt met het esthetische ontwerp van het interieur.

De serre, bestaande uit voornamelijk glazen architectuur, bracht CT-AV voor een nieuwe uitdaging. Daarom is er gekozen voor de Ecler eMotus5 wandopbouwluidsprekers, ontworpen om in harmonie te werken met de andere Ecler-luidsprekers en zo geplaatst dat ze optimaal functioneren bij de akoestische eigenschappen van de serre. Deze luidsprekers zijn niet alleen een lust voor het oog, maar garanderen ook dat muziek en spraak net zo helder en levendig zijn als het zonlicht dat door de glazen panelen naar binnen valt.

Ecler-distributeur Full AVL is trots op partners zoals CT-AV, die al jaren prachtige projecten realiseren met Ecler-producten. Met deze installatie bij Carlton Oasis is er weer een mooie referentie toegevoegd aan het rijke portfolio van hoogwaardige Ecler-installaties.