CUPRA Experience

CUPRA is dé belichaming van kracht en snelheid in de wereld van SEAT-modellen. Vanaf de onthulling van de allereerste SEAT Ibiza GTi CUPRA Sport in 1996, heeft de naam CUPRA een onmiskenbare associatie gekregen met pure prestatie. In 2018 evolueerde CUPRA tot een op zichzelf staand, Spaans merk met een geheel eigen identiteit. Bij Tabify, onze gewaardeerde partner, streven ze ernaar om voor elke 'Cupra Garage' een exclusieve beleving te creëren die de moderne elegantie van dit merk weerspiegelt.

CUPRA had één duidelijke wens: geen gewone showroom, maar een plek waar passie en prestatie samenkomen. Bij Tabify hebben ze deze visie omgezet in een adembenemend experience-concept dat, dankzij de toepassing van State of the Art AV techniek, naadloos aansluit bij de unieke stijl en de baanbrekende technologie van het merk Cupra.

De allereerste CUPRA Garage, volledig ingericht volgens het revolutionaire concept, opende zijn deuren in Den Bosch. Dankzij de schaalbaarheid en perfecte aansluiting bij de ambities van het merk, volgde al snel de uitbreiding naar andere locaties, waaronder Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Zwolle.

Bij het ontwerp van deze experience stonden de moderne stijl van de producten in combinatie met een hoog kwaliteitsniveau centraal. Met de merken van Full AVL hebben we de AV-techniek perfect kunnen laten aansluiten op de wensen van CUPRA

Jaimy ter Borg | Tabify

De vestiging in Den Bosch biedt een scala aan audiotoepassingen, waaronder achtergrondmuziek in de gehele showroom, verzorgd door Ecler Drop6 pendel luidsprekers. Dankzij hun brede spreiding en eigentijds ontwerp voldoen deze luidsprekers perfect aan de eisen. In de bar en bij de aflever-experience zijn Ecler NIMBO24 luidsprekers en Arqis SB12 subwoofers geïnstalleerd, die met hun hoogwaardige audiokwaliteit en moderne ontwerp de perfecte sfeer creëren.

Wanneer een klant zijn nieuwe CUPRA komt ophalen, wordt met één druk op de knop vanuit de op maat gemaakte bedieningsinterface op het touchscreen de aflever experience gestart. Deze omvat verschillende AV-elementen waarbij een video wordt afgespeeld die wordt ondersteund door audio- en lichteffecten, die worden aangestuurd vanuit een Visual Productions showcontroller. Op het doek waaronder de auto staat, wordt met behulp van een Prolights gobo projector het CUPRA-logo geprojecteerd. Aan het einde van de video wordt het doek automatisch van de auto verwijderd.

Meer info over Tabify
www.tabify.org
Meer info over Cupra
www.cupraofficial.nl
Meer info over Ecler
www.ecler.com