Weidehoeve Reuselhoeve

In een prachtig natuurgebied tussen Tilburg en Eindhoven bevindt zich het grootste weidevogelgebied van Noord-Brabant. Hier kun je vergaderen in een rustige omgeving met talloze mogelijkheden. Al jaren staat de Reuselhoeve bekend als dé locatie waar bedrijven, families en vrienden kunnen ontspannen door middel van recreatieve inspanning en natuurlijk de Brabantse bourgondische gastvrijheid. Onlangs is naast de Reuselhoeve een prachtige tweede hoeve verrezen, de Weidehoeve. Deze luxe accommodatie biedt ruimte aan zowel grote als kleine groepen voor diverse bijeenkomsten, zoals presentaties, vergaderingen, teambuilding, trouwerijen of herdenkingsdiensten.

Merken

De Weidehoeve, genieten in rust, ruimte en stijl

Met ‘de kapel’ voor plenaire bijeenkomsten, de weidezaal met een volledig ingerichte bar en terras voor de lunch, de intieme weidezolder met een prachtig uitzicht naar buiten en de uitkijktoren met panoramisch uitzicht over natuurgebied de Hilver, heb je volledige controle over je eigen dag. Dankzij de unieke formule van de Weidehoeve heb je zelf alles in de hand. De volledig uitgeruste bar en lunchfaciliteiten kunnen door de gebruikers zelf worden gebruikt, geen storende planning vanuit de bediening, je bepaalt zelf wanneer en waar je geniet van heerlijke verse koffie, de lunch of een biertje van de tap.

Ook op het gebied van audiovisuele middelen is de Weidehoeve volledig uitgerust. NBR Licht & Geluid heeft gezorgd voor een prachtige Ecler-installatie. Of het nu gaat om presentaties, videoweergave of muziek, het audiosysteem van Ecler zorgt voor een optimale beleving en verstaanbaarheid. Uiteraard is alles gebruiksvriendelijk te bedienen via het Ecler Touchscreen en is het systeem volledig digitaal onder controle van de Ecler Mimo1212SG. Hiermee is het systeem optimaal afgesteld op de ruimte en de toepassingen.

Bij dit project was de demoruimte van Full AVL de ideale plek om onze klant de veelzijdigheid en kwaliteit van Ecler te laten ervaren.

Nick Brabers – NBR Licht en geluid

De Weidehoeve ligt op slechts een steenworp afstand van de snelweg A58 Tilburg-Eindhoven en beschikt over een grote parkeerplaats. Dit is jouw startpunt voor een prachtige wandeling, en voor passanten staat bij de Reuselhoeve de koffie klaar bij terugkomst.