Circuit Zandvoort DRM lounge

Ecler NIMBO op poleposition, Prolights ECLpanels in de DR(M)S zone en Visual Productions on full throttle!
DRM Showtechniek richtte een waanzinnig mooie businesslounge in pal boven de pit lane welke ook nog eens als studio kan worden ingezet.
Ze kozen hierbij voor een flexibele en volledig op maatgemaakte inrichting wat betreft de AV technieken.

De gloednieuwe DRM Showtechniek lounge in Zandvoort ademt een en al race, van de ledverlichting welke in de vorm van het circuit schittert boven de royale vergadertafel tot heuse Formule 1 auto onderdelen welke je tegemoet loopt wanneer je het DRM plein op stapt. Wanneer je een blik werpt op de enorme raampartij aan de achterkant van de ruimte heb je een rechtstreeks uitzicht op de pitlane van het circuit, één ding is duidelijk, je zit hier ongetwijfeld op poleposition!

Het doel was om een business lounge op hoog niveau in te richten welke voor verschillende toepassingen zo flexibel mogelijk ingezet kan worden. Zo kan de ruimte gebruikt worden voor een vergadering of volledig geautomatiseerde video meeting , en met één druk op de knop zit je in een compleet ingerichte studio voor een livestream of -opname in een geweldig decor.

Om optimaal te kunnen voldoen aan de wens van onze klanten is het fijn een plek in te kunnen richten waar AV techniek voor zichzelf spreekt, in onze DRM lounge zijn we in staat al onze specialismen toe te passen in één omgeving

Mitch de Bever | DRM Showtechniek

Omdat een ruimte als deze vraagt om een goede geluidskwaliteit die ook nog eens stijlvol te integreren moet zijn, is de keuze gevallen op de nieuwe Ecler NIMBO luidsprekers.
Een dubbele 4 inch woofer en silk dome tweeter met een spreiding van 165°x150° in combinatie met het stijlvolle gouden design, zorgen ervoor dat de in totaal acht luidsprekers perfect opgaan in de lounge. De aansturing en processing van het audiosysteem komt voort uit de Ecler VIDA24Q. Een 4-kanaals versterker waarmee door middel van de geïntegreerde VersaPower technology, DSP en uitgebreide aansturingsopties het complete systeem gemakkelijk kan worden ingericht.

Om alles in de studio goed in beeld te kunnen brengen is er een mooie combinatie gemaakt tussen AVer en Prolights.
De PTC301U auto tracking camera’s zorgen ervoor dat alle beelden glashelder worden vastgelegd, in combinatie met het presentatiesysteem waarop ook een plafondmicrofoon is gekoppeld kan de camera op basis van de spreker van positie wisselen.

De studioverlichting bestaat uit Prolights ECLpanels, deze zorgen bij studiogebruik voor een mooie egale belichting van de personen aan tafel.
Wanneer de lounge niet als studio gebruikt wordt, kunnen de softlights door hun ingebouwde full color engine mooi meekleuren met de rest van de verlichting in de lounge.
De aansturing van de verlichting wordt uiteraard gerealiseerd door Visual Productions, de CueCore zorgt voor alle dmx sturing samen met de DaliCore welke zorgt voor een perfect samenspel tussen alle dmx en dali gestuurde verlichting.