NIMBO luidsprekers bij Club Nautique Zandvoort

Geluid met een gouden randje... letterlijk bij Club Nautique aan het mooie strand van Zandvoort. Onze partner Showrent Holland uit Haarlem installeerde gouden NIMBO luidsprekers op het terras om op een stijlvolle manier te kunnen voorzien in de audio behoefte van deze prachtige locatie.

Sector

Merken

Club Nautique in Zandvoort is al meer dan 25 jaar een gevestigde naam en een geliefde bestemming aan de Nederlandse kust. Gelegen aan de bruisende kustlijn van Zandvoort, biedt Club Nautique haar gasten een fantastische plek om volledig te ontspannen en te genieten van een smakelijke lunch, diner of verfrissende borrel.

Of je nu kiest voor een heerlijk diner in het sfeervolle paviljoen of liever achterover leunt en geniet van een drankje in een van de comfortabele loungestoelen op het ruime zonneterras, bij Club Nautique vind je het allemaal. Hier, temidden van de zeebries en het prachtige uitzicht, komen ontspanning en culinair genot samen voor een onvergetelijke ervaring.

Het is fijn dat zowel een mooi design als audiokwaliteit en een ruim vermogen samenkomen in de NIMBO luidsprekers van Ecler. Hierdoor kunnen we locaties als deze met gemak voorzien van een installatie die gezien mag worden.

Vincent Bartels | Showrent Holland

Aangezien de huidige installatie op het terras aan vervanging toe was, zocht Club Nautique naar een nieuwe oplossing waarbij zowel de audiokwaliteit als de esthetische uitstraling van de installatie van groot belang waren. Onze partner, Showrent Holland uit Haarlem, slaagde erin deze eisen te vertalen naar een installatie die aan alle wensen van een locatie zoals deze voldeed.

Op het terras werd gekozen voor een configuratie met de nieuwe Ecler NIMBO 24 luidsprekers in het goud. De unieke vorm en de prachtige zacht gouden kleur van deze luidsprekers harmoniëren perfect met de inrichting van het terras, terwijl de sublieme audiokwaliteit behouden blijft. Dankzij de Silkdome tweeter en de twee 4-inch drivers, die een spreiding van 165° x 150° genereren, wordt er een mooie en egale ”deken van geluid” over het terras geprojecteerd. Zelfs wanneer het geluidsniveau hoger moet zijn dan de gebruikelijke achtergrondmuziek, zoals bij het inprikken van een dj, presteert de NIMBO 24 uitstekend.