De Albatros Tilburg

Majestueuze allure en gezelligheid, dat is kort samengevat de nieuwe Albatros.
Treed het schip in de Tilburgse Piushaven binnen via de Titanic-achtige trap en je wordt meteen overweldigd door het sfeervolle interieur aan boord.
Op de onlangs compleet vernieuwde Albatros, welke onderdeel is van de Tilburgse Stadsbrouwerij 013, kun je terecht voor een borrel en een heerlijk diner dat vers en vaak naar geheel eigen receptuur door de keukenbrigade bereid wordt. Probeer ook zeker de combinatie met één van de vele door de Stadsbrouwerij gebrouwen speciaalbieren!

Sector

Merken

’s Avonds na het diner is er genoeg ruimte voor een feestje en een klein dansje, ook hiervoor ben je aan boord van de Albatros aan het juiste adres. Buiten dit alles leent het decor van deze prachtige boot zich ook meer dan prima als unieke locatie voor een vergadering, presentatie, besloten feest of koffietafel.

Omdat bij zo’n multifunctionele locatie op het water natuurlijk ook een audiosysteem hoort, wat al deze gelegenheden muzikaal perfect kan ondersteunen, heeft Unlimited Vision & Sound uit Rosmalen een compleet audiosysteem inclusief aansturing geïnstalleerd. Hierbij is gebruik gemaakt van diverse luidsprekers uit de Arqis serie van Ecler, het systeem wordt aangestuurd door een MIMO digitale matrix en is eenvoudig te bedienen met het inventieve 10 inch touchscreen van Ecler, de WPNETTOUCH.