Toverland

In de zomer van 2018 openden twee prachtige nieuwe gebieden in Toverland. Hiermee is Toverland één van de mooiste themaparken van Nederland geworden. De prachtige gethematiseerde gebieden hebben de namen Port Laguna en Avalon gekregen. Via de nieuwe entree betreed je als eerste Port Laguna. In dit idyllische havenstadje schijnt altijd de zon! De boulevard 'Via Magia' leidt je de weg langs souvenirshops en food-take-aways. De palmbomen, het azuurblauwe water en kleurrijke geveltjes, alles heeft hier een extra zomerse touch!

In de zomer van 2018 openden twee prachtige nieuwe gebieden in Toverland. Hiermee is Toverland één van de mooiste themaparken van Nederland geworden. De prachtige gethematiseerde gebieden hebben de namen Port Laguna en Avalon gekregen. Via de nieuwe entree betreed je als eerste Port Laguna. In dit idyllische havenstadje schijnt altijd de zon! De boulevard ‘Via Magia’ leidt je de weg langs souvenirshops en food-take-aways. De palmbomen, het azuurblauwe water en kleurrijke geveltjes, alles heeft hier een extra zomerse touch!

Avalon

In de mysterieuze wereld Avalon komen de Keltische legendes rondom tovenaar Merlijn en het magische zwaard Excalibur tot leven. Ga over de kop in de sensationele achtbaan Fēnix of geniet van een betoverende boottocht met de hele familie in Merlin’s Quest. Het magische eiland in de mist brengt je dichter bij de bron van het eeuwig leven.

Uiteraard moet al dit moois ook tijdens de avond-openstellingen van Toverland tot zijn recht komen. Daarvoor hebben ze de hulp gekregen van Nightlife Productions. Het ontwerpteam van Toverland ontwikkelde samen met het team van Nightlife Productions het volledige lichtplan voor zowel interieur- als exterieurverlichting. In samenwerking met Full AVL Distribution werden de juiste DTS-armaturen gekozen voor de vele locaties die in het lichtplan waren opgenomen.

Ruim 360 armaturen van DTS lighting

Het Italiaanse DTS, bekend om haar hoogwaardige led-armaturen is geen onbekende speler in de pretparken wereld.  Met een ruim assortiment armaturen voor zowel binnen- als buitentoepassingen werd voor nagenoeg elke toepassing de juiste spot gevonden. Meer dan 360 armaturen vonden hun weg naar de wereld waar iedereen zijn eigen magie kan ontdekken.

Bezoek Toverland, en “discover your own magic”.

foto’s: EPIC Photography & Toverland