KLM Schiphol-Oost

Hangar 14 van KLM Engineering & Maintenance mocht worden voorzien van een geluidsinstallatie voor achtergrondmuziek, met in de verschillende ruimtes een kwalitatief goede geluidsweergave en overzichtelijke bedieningsmogelijkheden. Onze Ecler Premium Partner C&S audiovisueel uit Delden wist deze vraag mooi in te vullen met een audiosysteem dat aan alle wensen voldoet.

Sector

Merken

Aan de rand van Schiphol-Oost vind je de engineering & maintenance hangar 14 van KLM.
Deze hangar betreft een gigantisch complex waar als één van de grootste hangars op het Schiphol terrein door KLM onderhoud aan vliegtuigen wordt uitgevoerd.
Ook vind je hier een magazijn en kantoorruimtes voor alle handelingen die nodig zijn bij het registreren en transporteren van alle benodigde onderdelen voor deze werkzaamheden.

Met het ecosysteem van Ecler zijn we in staat om een complete installatie op de voorgrond zeer eenvoudig te laten bedienen door de eindgebruiker

C&S Audiovisueel

De wens van KLM was om in verschillende ruimtes achtergrondmuziek af te kunnen spelen waarin ook door de gebruiker van het systeem op een gemakkelijke manier onderscheid te maken is in de te beluisteren bron en het volume. Dit is gerealiseerd door het toepassen van de Ecler WPNETTOUCH, een touchscreen waarop de grafische bedieningsinterface geheel in de huisstijl van de klant kan worden ontworpen. Ook moest er variatie gemaakt kunnen worden op basis van het gebruik van weekschema’s met vooraf ingestelde tijden en zenderkeuzes.
De complete installatie is zo ingericht dat deze in de toekomst altijd nog kan worden uitgebreid.

Gebruikte producten

Ecler MIMO88

Ecler Mimo88 is een digitale 8x8 audiomatrix mixer uitbreidbaar naar 16x16. De krachtige DSP processor zorgt voor hoogwaardige audio kwaliteit en alle benodigde mogelijkheden om audio signalen te processen en routen.

Ecler PLAYER ONE

Compacte audio-player voor het afspelen van USB/SD, internet en gedeelde streams, inclusief Ethernet-poort en WiFi-aansluiting.