Dolfijn, the plays to be

Dolfijn Bowling is terug in Tilburg. In het nieuwe pand aan de Ringbaan Oost bieden ze activiteiten voor het hele gezin. Naast de 24 moderne bowlingbanen met de nieuwste computerscore, kan er ook een rondje golf worden gespeeld op Goolfy Minigolf, jezelf uitdagen in de Escape Rooms of een van de vele games spelen in de Virtual Reality ruimte. Voor de allerkleinsten is er een speciale kinderhoek. Dit alles is natuurlijk te combineren met een restaurant en gezellige bar.

Merken

Het complete complex is uitgerust met een digitale Ecler audio-installatie. Als hart van de installatie is de MIMO1212SG gebruikt. Door gebruik te maken van de Ecler touchscreen bediening kunnen alle gebieden in het gebouw worden voorzien van de gewenste muziek en volumeregeling. De keuze voor de Arqis 208 als luidspreker voor de bowlingbanen en de grote horecagebieden maken in combinatie met de geplaatste subwoofers het ‘discobowlen’ tot een echte belevenis.

Voor de kleinere ruimten en achtergrondmuziek toepassingen, is gekozen voor de Ecler eMOTUS5OD.  Deze compacte 5 inch coaxiale luidpreker heeft een geweldige klank wat hem zeer geschikt maakt voor een mooie volle weergave van spraak en muziek.

 

Ontwerp & installatie: www.firstimpression.nl 

Foto’s: www.cornehannink.nl

Gebruikte producten

Ecler ARQIS 208iBK

De ARQIS 208i is speciaal ontworpen voor vaste installatie. Het stijlvolle ontwerp van deze luidspreker, die verkrijgbaar is in een witte- of zwarte kleur, past naadloos in elk interieur. ARQIS-luidsprekers zijn voorzien van hoogwaardige componenten.

Ecler MIMO1212SG

Ecler Mimo1212SG (Single) is een digitale 12x12 audiomatrix mixer. De krachtige DSP processor zorgt voor hoogwaardige audio kwaliteit en alle benodigde mogelijkheden om audio signalen te processen en routen.

Ecler eMOTUS 5 OD BK

Deze compacte luidspreker met geweldige weergave van muziek en spraak, is zowel geschikt voor binnen als buiten toepassingen. Het vermogen is 40Wrms en tevens geschikt voor 100volt installaties. De speaker is bestand tegen weer en wind.