Forum Groningen Rabo Studio

Op deze ontmoetingsplek, waar innovatie centraal staat, kunt je op inspirerende wijze jouw evenementen presenteren. Congressen, symposia, lezingen, feesten, diners, recepties en bruiloften. Wat is er niet mogelijk in de op-en-top moderne zalen van het spectaculaire nieuwe gebouw in het stadshart van Groningen?

De grootste zaal van Forum Groningen is de Rabo Studio. Daar waar je je publiek omringt met jouw verhaal, dankzij de 270˚ panoramaprojectie op drie volledige muren. Creëer een eigen wereld voor je event. In de Rabo Studio kun je video’s of afbeeldingen projecteren op drie aaneengesloten wanden. Van grond tot plafond. Een digitaal decor om je gasten visueel onder te dompelen in jouw presentatie, bijeenkomst of live stream.

Uiteraard kan hierbij de juiste verlichting niet ontbreken. 22 stuks DTS Synergy Profile LED movingheads aangevuld met een aantal Clay Paky wash lights zorgen voor een compleet en flexibel lichtsysteem wat aansluiting vindt bij de multifunctionele inzet van de Rabo Studio.

Na een intensief selectieproces werd de oplossing van Lichtpunt Theatertechniek, en daarmee de DTS Synergy schijnwerpers, gekozen voor deze unieke locatie. De opdrachtgevers toetsten onder andere op best toepasbare functionaliteit, hoogwaardige kwaliteit en servicevriendelijkheid.