Lucky Apple, All-in restaurant in Waalwijk

Diverse internationale keukens in 1 restaurant. In een schitterende entourage met wanden van marmer, heerlijke comfortabele stoelen en een sprankelende sfeer, waan je je in een culinaire droom waar je kunt genieten van vers seafood, lekker vlees en fantastische gerechten uit Europa en Azië.

Sector

Merken

Naast het prachtig ontworpen interieur is er ook veel aandacht besteed aan het audio ontwerp.  Door de grote ruimte is spreiding van het achtergrondgeluid een belangrijk aspect om iedereen comfortabel te kunnen laten genieten van sfeervolle muziek tijdens het dineren.

BELT installatietechniek, verantwoordelijk voor de volledige elektrische installatie, droeg zorg voor de montage van alle audioproducten. SVL Partners uit Breda adviseerde een compleet Ecler audiosysteem met als belangrijke basis de eMotus 5OD luidspreker die met zijn fantastische klank, grote spreiding en sprankelende weergave zorgt voor een rustige audio beleving waar je op elke plaats in het restaurant van kunt genieten.

Het team van Lucky Apple is zeer enthousiast over het resultaat.  Hun doel is dan ook “voor ieder wat wils”, ook muzikaal gezien. Proeven van vele internationale gerechten en belevingen. Lucky Apple neemt je graag mee in deze geweldige smaakbeleving. Kortom een Internationale culinaire ervaring in een luxe omgeving!