WiSpeak draadloze audio bij Coef in Utrecht

Coef Men is ontstaan door liefde voor fashion gecombineerd met lifestyle. Met een internationale mix van bekende merken zoals Stone Island, C.P. Company, Filling Pieces en Filippa K is Coef men dé plek waar iedere stijlbewuste man aan het juist adres is. 

Sector

Merken

Een geweldige nieuwe vestiging gelegen aan de Oudegracht in Utrecht is helemaal voorzien van het professionele draadloze audiosysteem WiSpeak van Ecler. In het oudste stenen woonhuis van Nederland, een rijksmonument van 300m2, kun je niet zomaar van alles installeren. Daarom is er gekozen voor WiSpeak. De zender zorgt voor een draadloze en ongestoorde verbinding met de 11 draadloze luidsprekers.

De juiste muziekkeuze en hoogwaardige audiokwaliteit is vandaag de dag niet meer weg te denken in de retail. Klantbeleving daar draait alles om, dit vind je dan ook terug in de prachtige winkels van COEF die inzetten op het kwaliteits-segment van de mannenmode.

Unlimited Sound & Vision adviseerde en installeerde het audiosysteem, dat met een handige app volledig te configureren is.  Ook voor de gebruikers is er toegang met een app, hiermee kunnen de medewerkers van COEF het volume regelen en een muziek bron selecteren.

Meer info over Coef: coef.nl

Meer info over Unlimited Sound & Vision: www.unlimited.nl