Pink Gellac Colour Boutique

Groots én knus, verrassend én vertrouwd, meeslepend én ontspannen: In Westfield Mall of the Netherlands is het allemaal, en nog veel meer. Hier gaat een middag shoppen moeiteloos over in een avond uit. In dit grootse winkelcentrum in Leidschendam vind je o.a. de Colour Boutique van Pink Gellac, het walhalla voor liefhebbers van gekleurde nagels.

Sector

Merken

Met een enorme keuze uit verschillende soorten en kleuren gellak biedt Pink Gellac naast een online omgeving ook de mogelijkheid om het ruime aanbod en vriendelijke advisering live te ervaren.

Brand Experience

Om bezoekers optimaal te laten genieten van hun bezoek, is de juiste achtergrondmuziek natuurlijk niet weg te denken. First Impression Audio Visueel zorgde voor een ultieme “Brand Experience” en maakte voor de achtergrondmuziek gebruik van het draadloze WiSpeak systeem van Ecler. Door de compacte vormgeving en de snelle montage in de lichtrail is er eenheid en vallen de luidsprekers niet op.

Naast de Colour Boutique in Leidschendam is recentelijk ook in Utrecht een flagship-store van Pink Gellac geopend, hier is wederom een Ecler installatie toegepast.