Racesquare Formule 1 simracing

Vol gas met Visual Productions en Ecler video! Dat kan tegenwoordig in één van de Formule 1 racing simulatoren van Racesquare, die je op meerdere plekken in Nederland kunt vinden. Daag je vrienden uit en ervaar op een enorm realistische manier het racen op de meest beroemde Formule 1 circuits van over de hele wereld. Onze partner AVL-Install uit Raamsdonksveer verzorgde de AV-installatie voor vestigingen in onder andere Rotterdam, Utrecht en Alkmaar.

Betrouwbaarheid op de éérste plaats

Bij het realiseren van een AV-installatie waarbij video één van de meest kritische onderdelen is, mag het natuurlijk niet vreemd zijn dat hieraan hoge eisen worden gesteld. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hierbij op de éérste plaats. Na enkele testen is er door AVL-Install dan ook gekozen om voor de gehele videodistributie gebruik te maken van producten uit het Ecler videopakket.
Voor het aansturen van alle verlichting in de installatie maakt AVL-Install gebruik van de solid-state oplossingen van Visual Productions, zoals de CueCore2 en de KioscTouch.

Met de keuze voor de videoproducten van Ecler en de lichtsturing van Visual Productions gaan we voor betrouwbare totaaloplossingen welke compleet te integreren zijn in alle Racesquare installaties.

Mitch de Bever | AVL-Install

Alle condities onder de knoppen

Bij het racen op de circuits van over de hele wereld komen natuurlijk ook de verschillende weerscondities om de hoek kijken.
Om het de race-marshall gemakkelijk te maken zijn alle verschillende circuits, weerscondities en spelmomenten vastgelegd onder knoppen in de KioscTouch van Visual Productions.
Op deze manier kan de marshall met slechts één druk op de knop van het touchscreen verschillende scenes en sferen oproepen welke perfect passen bij de op dat moment aanwezige spelcondities.

Gebruikte producten

Ecler Video VEO-XPT44

Ecler Video - Extender, HDMI 2.0 HDBaseT Extender Kit 18 GBPS

Visual Productions CueCore2

Veel DMX kanelen nodig? CueCore2 biedt er 1024, die verdeeld over 6 onafhankelijke playbacks met een maximum van 128 tracks (DMX recordings) kunnen afspelen op allerlei inkomende triggers, of door de interne realtime klok en agenda. En is hij in te zetten als een Art-Net of sACN node om 2 universes om te zetten naar DMX. Gecombineerd met de intelligentie van Cuecore2 ontstaat er dan een krachtige oplossing voor het mergen en omzetten van stuursignalen.