Studio Westergas

Centraal gelegen in hartje Amsterdam bevindt zich Studio Westergas. Het Westergasterrein, dat in 1885 als gasfabriek begon, is in 2003 omgebouwd tot een springlevend cultuurpark. Met het wegvallen van live evenementen door de wereldwijde COVID-19 pandemie is door Vel‘Or Graceful Events het initiatief genomen om een top-level streamingstudio te creëren in het Transformatorhuis.

De studio is voorzien van alle technologie die nodig is om een high end show te organiseren, compleet met maximale dynamiek interactie. Of je nu mensen wilt laten inbellen (via Zoom of Teams), de aanwezige online deelnemers in beeld wilt brengen of live wilt schakelen met andere locaties: alles is er mogelijk. Standaard beschikt de studio over de faciliteiten voor een ruim aantal sprekers, een DJ of live-artiest, muziek en omgevingsgeluid. Op de led-stroken en -kolommen geven wij passende elementen van het logo en de huisstijl weer

Door de hoogwaardige verlichting wordt de aandacht gelegd waar deze nodig is en zorgen de meer subtiele lichteffecten voor een sfeervolle context. Als egale basisverlichting wordt gebruik gemaakt van Prolights ECL Panel TWCJr. Deze softlights zorgen voor een gelijkmatige belichting en kunnen net als de rest van de studio middels DMX volledig worden aangepast qua kleur en intensiteit om zo de gewenste sfeer en uitstraling te presenteren.