WiSpeak bij Kemps Bike Totaal

Kemps Bike Totaal is al ruim 50 jaar een begrip in ‘s-Hertogenbosch en omstreken. Jan en Riet Kemps openden in 1960 hun rijwielzaak in de binnenstad. 25 Jaar later kwam opvolger Rick bij hen in de zaak. In 2002 namen hij en zijn vrouw Mignonne de zaak over. Rick is inmiddels de vierde generatie Kemps fietsenmakers. Omstreeks 1911 begon Willem Kemps in Gemonde fietsen te verkopen. Zijn zoon Gerrit (Rick's grootvader) startte omstreeks 1925 zijn eigen fietsenzaak in Hintham. Inmiddels is ook Rick's zoon Tommy geïnteresseerd in de zaak dus een vijfde generatie staat al weer klaar.

Sector

Merken

Recentelijk verhuisde Kemps Bike Totaal naar een nieuwe locatie nabij het centraal station. De nieuwe winkelinrichting is uiteraard voorzien van een moderne en hedendaagse uitstraling met bijbehorende winkelverlichting, geleverd door WHYLED. Als leverancier van hoogwaardige ledverlichting en railspots was het voor WHYLED vanzelfsprekend dat het door hun ingetekende 3D lichtplan met 3-fase rail ook voorzien kon worden van een draadloos audio systeem wat naadloos aansluit bij de behoefte in retail-omgevingen.

Speakers en spots vanuit één rail, dat is snel en efficiënt!

Jeanfilippe Bosch, eigenaar van WHYLED; “Met dezelfde moeite installeren we nu verlichting en achtergrondmuziek. Speakers en spots vanuit één rail dat is snel en efficiënt. De volledige winkel is voorzien met het Ecler WiSpeak systeem. Dit krachtige draadloze luidspreker systeem zorgt voor een prettige weergave van achtergrondmuziek in de winkel.” Daarnaast biedt het ook in de werkplaats de nodige arbeidsvitamine om de dagelijkse reparaties van fietsen in een prettige atmosfeer te laten plaatsvinden. “Dat wil toch iedereen?”  aldus Bosch.